Om TIDskrift

TIDskrift er et filosofisk onlinemagasin drevet af frivillige filosofistuderende fra RUC, KU, SDU, DPU og AU, der udgiver artikler, anmeldelser og oversættelser, som alle er skrevet af filosofiinteresserede studerende fra hele landet.

TIDskrift er stedet, hvor man kan gå videre med sine filosofiske interesser – både i forlængelse af ens akademiske arbejde på universitetet og hvis man ønsker at arbejde med problemstillinger uden at tage hensyn til det faste pensum ved universitetet. Vi giver konkret studerende mulighed for at få erfaring med at forbedre og publicere tekster, ligesom vi opfordrer alle filosofistuderende til at indgå i vores korps af reviewere, og dermed være med til at kvalitetssikre vores udgivelser. Som reviewer får man mulighed for at udvikle sine tekstlæsningsfærdigheder ved at læse, bedømme og kommentere faglige artiklers styrker og svagheder.

TIDskrifts hovedformål er at styrke fagmiljøet for filosofien landet over. Vi ønsker at fremme kontakten mellem filosofistuderende på tværs af universiteter og at bidrage til en levende og engageret faglig diskussion. TIDskrift udgives halvårligt, og derudover arrangerer vi åbne foredrag, der henvender sig til et bredere publikum, mere interne diskussioner om filosofiens rolle og vores mulighed for at engagere os i den, ligesom vi afholder review-workshops og deltager med paneldebatter til Dansk Filosofisk Selskabs Årsmøde.

TIDskrifts primære fokus er udgivelse og diskussion af artikler, men vi arrangerer også løbende filosofiske temaaftener, hvor alle er inviteret.

Vi ser frem til at høre fra dig, hvad enten du henvender dig som bidragsyder, potentiel reviewer eller nysgerrig læser. Skriv til vores kontakt-mail eller til din respektive redaktion på en af følgende mails:

Kontakt: kontakt@tidskrift.dk

RUC - ruc.redaktion@tidskrift.dk

SDU - sdu.redaktion@tidskrift.dk

AU - au.redaktion@tidskrift.dk

AAU - aau.redaktion@tidskrift.dk

DPU - dpu.redaktion@tidskrift.dk

KU - ku.redaktion@tidskrift.dk

Du kan også følge TIDskrift på de sociale medier her:

LinkedIn

Facebook

eller på youtube hvor vi lægger optagelser op af vores temaaftener:

Youtube

 

Redaktionen består af

RUC
Anders Kampman
Hans Fabricius-Rahbek
Johan Kjær Christensen

SDU
Kevin Zangenberg Juul
Thomas Hegelund

DPU
Asger August Olsson

KU
Amalie Felding

AU
Gustav Løhde Frøhlich

AAU
Vi søger i øjeblikket redaktionsmedlemmer fra Aalborg Universitet